duminică, 26 iulie 2015

Telepatia, folosită ca armă!






Mergi cu un prieten pe stradă şi începeţi să fluieraţi concomitent aceeaşi melodie! Telepatie! Aţi gândit acelaşi lucru prin interferenţa câmpurilor mentale. Dar dacă cineva ar putea controla artificial acest fenomen? Te-ai putea da singur cu capul de pereţi la o comandă independentă de voinţa ta? Răspuns: da! Există deja aparatură militară de control psihotronic!


La Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti a avut loc, în iunie, o dezbatere pe tema “Terorismul devine social”. Au participat reprezentanţi ai Parlamentului Europei, Serviciului Român de Informaţii (SRI), Ministerului Apărării Naţionale (MApN) şi Ministerului de Interne. Nucleul dezbaterii a fost noul tip de armă folosit în războaiele actuale: informaţia.

Dezbaterea a plecat de la datele conform cărora Statul Islamic racolează luptători europeni, pe care îi transformă în potenţiali terorişti pe teritoriul Uniunii Europene, prin intermediul internetului, respectiv al reţelelor de socializare.S-a atras atenţia asupra faptului că modurile de operare sunt multiple, iar reprezentantul MApN, psihologul colonel Sorin Cîrstea (foto), specialist în operaţiuni militare psihologice externe, fost comandant al unei unităţi NATO de acest gen în Afganistan, a spus că manipularea psihologică a individului şi a mulţimilor, în cadrul luptelor informaţionale, este deja un tip de război care tinde să facă inutilă prezenţa tancurilor şi a avioanelor.


Dacă eşti atacat cu pulsiuni de 25 de herţi, poţi orbi


Una dintre armele războiului informaţional este cea “psihotronică”. Ce este aceasta? După zeci de ani de studii, s-a ajuns la concluzia că funcţiile psihicului pot fi provocate, modificate sau inhibate prin stimularea electromagnetică a creierului, adică artificial.
Este vorba despre activităţi psihice considerate paranormale, un fel de magie, dar care nu se mai practică prin intermediul “şamanilor politici”, al specialiştilor în parapsihologie, ci al unor aparate, un fel de “roboţi vrăjitori”.
Câteva exemple: prin emiterea de câmpuri pulsate la frecvenţe cuprinse între 0,5-2,4 Htz se declanşează fenomene senzoriale. De asemenea, cortexul somato-senzorial poate fi modificat cu unde electromagnetice de 9 Htz.
La peste 25 de hertzi, ţinta nu mai vede, deoarece i se restrânge câmpul vizual. Distanţa de la care poate opera o asemenea armă, cu rezultate bune de reuşită, depăşeşte 50 de kilometri.

Influenţa mentală a fost o invenţie a cercurilor oculte

“Influenţa mentală de la distanţă, sau influenţa distală, s-a dezvoltat la început în cercurile oculte de tip esoteric, mai apoi a constituit obiectul cercetării militare specializate şi sfera serviciilor secrete. Trebuie ştiut că şi luptătorii din cadrul unor organizaţii teroriste practică aşa-numitele tehnici PSI ale războiului psihotronic sau mental, fiind cunoscuţi ca specialişti în telekinezie”, a explicat analistul militar Sebastian Sârbu (foto), vicepreşedintele Academiei Naţionale de Securitate şi Organizarea Apărării (ANSOA), expert în cadrul Centrului Internaţional de Criminalitate Informaţională din SUA.

După terminarea războiului rece, marile puteri au perfecţionat strategii de control şi influenţare a adversarului prin mecanismele războiului mental. Astfel, fiecare soldat, echipamentul sau căldura pe care o degajează corpul său, memoria, rezistenţa la stres, capacitatea de a reacţiona la intruziuni psihotronice fac parte din noul concept de război mental.
Rusia a investit mult în acestă direcţie, dar nici Statele Unite nu au stat cu mâinile în sân. Iar România este acum un câmp de luptă între armele psihotronice, despre ale căror efecte pe termen lung nu se ştiu prea multe.

Băse, despre paranormali: «Îi folosesc şi americanii, şi ruşii»


Oricum, specialiştii spun că stările de disconfort, cum ar fi asteniile, ar putea avea la bază atacuri psihotronice. Să fie acesta un scenariu SF? În decembrie 2009, Băsescu a fost întrebat la o televiziune dacă ştie despre practicile magice, psihotronice, la nivel de stat. Preşedintele de atunci al României a spus despre paranormali: “Îi folosesc şi americanii, şi ruşii”.
Întrebat apoi despre existenţa unor structuri româneşti specializate în acest domeniu, fostul preşedinte a declarat: “Chiar dacă îi avem, eu nu-i ştiu!”. După puţin timp au apărut fotografiile cu Aliodor Manolea în preajma lui Traian Băsescu. Manolea era expertul preşedintelui pe probleme de parapsihologie şi îl proteja pe demnitar de posibilele atacuri ale războiului psihotronic.
“Trebuie ştiut, de exemplu, că medicamentele clasice nu vindecă bolile prin substanţele chimice pe care le conţin, ci prin proprietăţile de tip magnetic. Cu alte cuvinte, omul ar fi un biocomputer conectat la baza cosmică de date. Aceasta este teoria radiesteziei valorificată de psihotronica rusă, unul din exponenţi fiind Albert Ignatenco, iar la noi, nimeni altul decât Aliodor Manolea. Scopul diversiunii informaţionale este întotdeauna descompunerea morală şi psihologică a adversarului. Influenţa mentală sau câmpul de luptă mental sunt arme ale războiului psihologic, războiului psihotronicii sau sabotajului, cum a fost el definit clasic. Este imperativ necesar, pentru realizarea protecţiei informaţionale a populaţiei, ca grupurile sau persoane care apelează la mijloace de sugestie în masă să fie demascate, iar informaţiile acestora, neutralizate”, a mai declarat Sebastian Sârbu.

De la 1 iulie, UE are un program de identificare şi anihilare a informaţiilor cu un conţinut terorist

 “În acest moment asistăm la o acţiune concertată de transformare a reţelelor de socializare în arme ale terorismului mondial. Consiliul UE a agreat realizarea unui program de identificare şi anihilare a informaţiilor teroriste de pe internet, care va fi gata la 1 iulie”, a spus europarlamentara Ramona Mănescu în cadrul dezbaterii privind “terorismul social”.
Ramona Mănescu consideră că acest tip de acţiune trebuie incriminat şi că nu este normal să apară pe internet “manuale ale teroristului perfect” şi scheme de pregătire ale unui atentat şi să nu poată fi şterse de acolo, pe considerentul că internetul nu este un canal media în spaţiul public, ci un serviciu de comunicaţii, ca şi telefonia.
Psihologul militar colonel Sorin Cîrstea a fost de părere că internetul este doar o platformă, el nu trebuie cenzurat, ci trebuie găsită o strategie antiterorism inteligentă, care să neutralizeze activitatea teroriştilor pe acest canal de comunicare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu