joi, 15 ianuarie 2015

Silviu Crăescu, preşedintele Academiei Naţionale de Securitate:



 <România este protejată de terorism prin “filiera siriană”>


Este posibil să se întâmple şi în România un atentat ca acela din Franţa? Răspunsul analistului militar Silviu Crăescu: “Da, oricând!”. Cum ne putem proteja? Analistul militar spune că doar printr-o înţelegere cu teroriştii…

Nenorocirea din Franţa a scos în evidenţă latura murdară a omenirii: setea de sânge şi plăcerea de a propaga frica! Toată lumea îşi pune acum întrebarea dacă poate fi prevenit un act terorist ca acela petrecut în Paris săptămâna trecută?
“O acţiune teroristă se poate petrece oriunde, oricând, pentru că nu există securitate 100% - orice sistem de protecţie poate fi spart. Este foarte uşor să faci rău!”, ne-a spus analistul militar şi diplomatul Silviu Crăescu, preşedintele Academiei Naţionale de Securitate şi Organizarea Apărăii.

Înţelegere încheiată pe timpul lui Ceauşescu

În acest context, singura soluţie, spune analistul militar, este, oricât ar părea de ciudat, încheierea unei înţelegeri tacite cu celulele teroriste. Pe principiul dihorului, animal de pradă care nu va ataca niciodată găinile din curtea în care şi-a făcut vizuină, celulele teroriste care sunt lăsate să activeze, sub un anumit control, pe teritoriul unui stat, vor proteja acea ţară de atentate teroriste.
“România a încheiat o pace cu celulele teroriste, cu zeci de ani în urmă, prin care pe teritoriul nostru pot opera economic anumite grupări, constituite în «filiera siriană», în special pe jocuri de noroc şi prostituţie, iar ei asigură protecţia faţă de posibilele atacuri. Aceasta este înţelegerea şi este singura metodă de protecţie viabilă”, a spus Silviu Crăescu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu