duminică, 23 octombrie 2011

Astrograma ţării noatre pentru catastrofa din 21 decembrie 2012 este stranie:




După sfârşitul lumii, Bucureştiul

va avea 7 kilometri diametru


Mai multe preziceri converg către o dată precisă la care se va produce sfârşitul lumii: 21 decembrie 2012. Un astrolog român a interpretat ce spun astrele despre această dată. Pentru România vestea este foarte bună: în general va veni sfârşitul lumii, dar ţara noastră îl va evita.


Desigur, toţi cei care au prezis până acum sfârşitul lumii, fie la anul 1000, fie în 2000, la eclispă etc. s-au înşelat. Dar e suficient ca ei să aibă dreptate o singură dată...
Astrologul Stavrou ne-a explicat la ce ar trebuie să ne aşteptăm în anii 2010, 2011 şi, în special, în 2012.
Anul acesta este al tigrului, după zodiacul chinezesc, şi este unul al nesiguranţei, al schimbărilor bruşte, al descărcărilor emoţionale violente.
Anul viitor, anul iepurelui, va fi unul liniştit, un an al păcii, al armoniei spirituale. Dar nu va fi decât pacea de dinaintea furtunii, pentru că 2012, anul dragonului de apă, este unul al catastrofei. Din punct de vedere astrologic deci, nu e bine!

România va deveni cel
mai important centru
spiritual al omenirii

Aceste date se suprapun peste prezicerile vechi, ale mayaşilor, chinezilor şi ale lui Nostradamus, care dau cu exactitate data de 21 decembrie 2012 drept sfârşitul lumii, sau sfârşitul modului de viaţă pe care îl avem acum. Dincolo de preziceri,  astronomii ştiu cu certitudine că în 2012 planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul galaxiei Calea Lactee, din care facem parte. Oamenii de ştiinţă spun că acest eveniment ar putea modificări ale ADN-ului uman.
”Pentru România, anul 2012 înseamnă din punct de vedere astrologic că Soarele în progresie se suprapune peste Ascendent. Este unul din cele mai importante puncte de realizare materială şi spirituală. Asta înseamnă că, în timp ce pentru restul lumii vine sfârşitul, pentru România vin vremuri bune. Foarte interesant este faptul că aceste date se suprapun perfect peste profeţiile indianului Sundar Singh. El a spus, cu o sută de ani în urmă, că la sfârşitul lumii, România va deveni cel mai important centru spiritual al omenirii, iar Bucureştiul va deveni ”Noul Ierusalim”. Astrologic, asta se poate întâmpla doar  în 2012”, ne-a spus astologul Stavrou.

Sundar Singh: ”România va trece
prin mai multe transformări”
Sundar Singh

Sundar Singh (1889-1929) a fost un sfând hindus, convertiti la creştinism. El a făcut o călătorie în Europa. Profeţiile lui, făcute în jurul anului 1920, au uimit lumea la vremea respectivă pentru că făceau referiri precise la o ţară puţin cunoscută: România.
”În acele timpuri de mari schimbări un sfert din omenire va dispărea fulgerător, iar după aceasta, la a doua încercare, din cei rămaşi în viaţă şi îngroziţi se vor suprima încă aproape un sfert, restul se vor orienta trup şi suflet către Dumnezeu - de la cel aflat la sânul mamei şi până la cel mai îndârjit tiran ce păşeşte pe scoarţa pământului.
România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ‘’Nou Cannan’’, iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc. Capitala a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având 7 kilometri în diametru şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil “Nou Ierusalim” pământesc.
Chiar dacă spusele mele vă uimesc, trebuie să vă mărturisesc tuturor că aceasta se va întampla întrutotul în acele vremi viitoare, deoarece aceasta reprezintă voinţa atotputernică a lui Dumnezeu şi nu a oamenilor” - Sundar Singh


Finalul: 21 decembrie 2012, ora 10.00 AM


Mayaşii
Calendar Maya

Mayaşii au cartografiat ciclurile planetelor Marte şi Venus, ale Lunii şi Soarelui, cu o precizie egalată abia în epoca modernă. Conform calendarului lor, Ciclul actual, început în 3114 î.Hr., anul mitic al creaţiei la mayaşi, este prognozat să se încheie pe 21 decembrie 2012, ora 10.00 AM.




Chinezii
I Ching

Cea mai veche scriere chinezească, ”I Ching” sau ”Cartea Schimbărilor”, folosită în mod normal pe post de oracol, ascunde şi ea o ciudăţenie. La începutul anilor 70, controversatul cercetător american Terence McKenna a analizat numerologic structura cărţii şi a conceput o hartă a timpului, care cuprinde cei 4.000 de ani de istorie înregistrată şi care se încheie pe 21 decembrie 2012.

Nostradamus

Nostradamu
Născut la 14 decembrie 1503 şi decedat în 1566, Nostradamus a fost considerat un profet, iar scrierile sale au fost considerate mereu drept ghid al viitorului. Pornind de la unele texte găsite recent, interpreţii lui Nostradamus spun că evenimentele viitoare, de până în anul 2012, vor reprezenta o ”Vreme a nenorocirilor”. În anul 2012, ”reînnoindu-se ciclul secolelor, va ploua cu sânge, foamete şi război, iar pe cer se va vedea un foc mare”.


Aşa arată astrograma României pentru 2012. Se consideră că România s-a născut la 24 ianuarie 1859


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu