duminică, 25 septembrie 2011

Marţi, 27 septembrie 2011, cometa Elenin se poziţionează între Soare şi Terra. În aceeaşi zi preşedintele american se va afla într-un adăpost subteran

Barack Obama se ascunde în ”bunkerul Apocalipsei„ de sub aeroportul Denver


Nu se ştie de ce pe 27 septembrie 2011 în Statele Unite s-a statuat un nivel de alertă maximă şi ce caută în acea zi preşedintele Obama la Denver în buncărul de maximă siguranţă, dar totul nu poate fi doar o simplă coincidenţă.
Ce se va întâmpla pe 27 septembrie 2011? De ce se ascunde Obama în ”bunkerul Apocalipsei” de sub controversatul aeroport internaţional Denver? Adepţii teoriei conspiraţiei spun că între 26 şi 28 septembrie coada cometei Elenin se va afla între Soare şi Terra, lucru care va opri razele să mai ajungă la planeta noastră. Adică vom traversa trei zile de întuneric, cu efecte dezastruoase pentru viaţa de pe Pământ. (Despre ”bunkerul Apocalipsei” citiţi pe: http://proiectpresa.blogspot.com/2011/08/masajul-maya-pentru-2012-in-viziune.html)

Aşa arată sinistrele picturile murale ale Apocalipsei din aeroportul Denver
 


Un raport  pregătit de generalul Alexei Maslov, reprezentant militar la misiunea permanentă a Rusiei de la NATO, statuează faptul că el a fost informat de către americani de către planul lor de a menţine un nivel de alertă maximă (DEFCON 1 ) pe data de 27 septembrie 2011, iar în acea dată preşedintele american Obama se va afla într-unul din cele mai securizate buncăre din lume, situat sub aeroportul internaţional Denver.
În cadrul acordului SALT I privind controlul armelor nucleare (acord semnat între SUA şi Rusia), ambele părţi sunt obligate s-o anunţe pe cealaltă în cazul stărilor de alertă maximă, dar fără a preciza şi motivul. Generalul Maslov mai scrie în raportul său că îngrijorarea sa este amplificată şi de faptul că în luna august 2011 au avut loc două atacuri nucleare subterane în două sucursale CIA, din cadrul complexului de tuneluri militare ce leagă Washington-ul de Denver.
SUA se află în pragul pericolului unor atentate teroriste ca acum 10 ani şi asta în special ca urmare a faptului că în perioada următoare Naţiunile Unite, la New York, urmează să dea votul pentru declararea statului palestinian. De menţionat faptul că asupra Statelor Unite s-au făcut presiuni şi ameninţări atât din partea Israelului cât şi a Arabiei Saudite. Israelul, care se opune cu vehemenţă declararării independenţei Palestinei, deţine foarte multă influenţă în structurile guvernamentale din SUA. Pe de altă parte, foarte recent, fostul ambasador al Arabiei Saudite în SUA, prinţul Turki al-Faisal a spus că dacă SUA nu va vota pentru crearea statului palestinian, Arabia Saudită (un susţinător al Palestinei) nu va mai coopera cu Statele Unite cum a făcut-o în trecut şi că ar exista astfel şanse pentru declanşarea unui alt război în regiune. Nu se ştie de ce pe 27 septembrie 2011 s-a statuat un nivel de alertă maximă şi ce caută în acea zi preşedintele Obama la Denver în buncărul de maximă siguranţă, dar totul nu poate fi doar o simplă coincidenţă. Pe de altă parte, se ştie că încă din 2005, CIA şi-a transferat sediul său la Denver, în buncărul de sub aeroportul internaţional din Denver.
Şi iată încă o coincidenţă: pe 23 septembrie 2011 (deci cu 4 zile înainte) la Denver are loc un exerciţiu anti-terorism la care vor participa 81 de agenţii guvernamentale!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu