joi, 28 iulie 2011

Teoria extincţiei speciilor este reală. Cum se pregătesc conducătorii lumii să salveze Homo Sapiens:

 ”Trebuie nimicită 90% din populaţia lumii”


Rasa umană a intrat într-un proces de evoluţie accelerată. Copii cresc mult mai repede, iar adulţii tind către o înălţime de peste 1,8 – 2,00 metri. Această tendinţă se va manifesta într-un ritm din ce în ce mai rapid. Există voci care avertizează că această tendinţă anunţă posibila dispariţie a speciei: ca orice entitate din Univers, Homo Sapiens a avut o naştere, o evoluţie, după care urmează extinţia.


Antropologia bio-medicală, ştiinţa care se ocupă cu normalitatea şi patalogia populaţiilor actuale, spune că de aproxiamtiv 10.000 de ani încoace specia umană este în permanentă evoluţie. Acest lucru nu se referă numai la inteligenţă ci şi la înfăţişare. Omul viitorului va fi mai gras, va avea diemnsiuni de peste 1,80 metri şi extremităţile mai proeminente.
”Datele actuale ne dovedesc că în acest moment copii cresc mai repede decât se întâmpla la populaţiile precedente. Rasa umană a crescut în înălţime, iar acest lucru se va accelera în viitorul nu prea îndepărtat. Genomul uman are capacitatea de a declanşa creşterea în înălţime în condiţii de viaţă mai bună. Mă refer aici la hrană şi habitat. Progresul faţă de epocile anterioare, adică acum 10.000 de ani este evident. Asta în condiţiile în care 10.000 de ani înseamnă foarte puţin în evoluţia unei specii”, ne-a spus dr. Cristina Glavce, directorul Institutului de Antropologie ”Francisc Rainer” din Bucureşti.
Cristina Glavce
Aceste transformări rapide, coroborate cu ritmul de dezvoltare al societăţii, au pus pe gânduri conducătorii lumii. Există o teorie care spune că orice specie a lumii vii, ca şi orice entitate din Univers, se îndreaptă inevitabil către extincţie. Când va pieri Homo Sapiens?


”Există în lumea ştiinţifică o anumită teamă de inevitabilul declin al omenirii”

Gheorghe Mencinicopschi

”În acest moment există în lumea ştiinţifică o anumită teamă de inevitabilul declin al omenirii. Se ştie că specia noastră, ca oricare alta, are o naştere, o evoluţie, apoi o îmbătrânire şi un deces. Explozia demografică şi ritmul accelerat al dezvoltării au alertat factorii de decizie la scară planetară. Urmează o decimare severă a populaţiei, fie printr-o catastrofă, fie printr-un virus, fie printr-un război. Este vorba de autoreglarea inevitabilă a numărului de indivizi. Se ştie că se va produce acest lucru într-un viitor destul de apropiat, dar nu se ştie cum”, ne-a declarat dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare din Bucureşti.
Există voci care spun că cei ce conduc lumea ar dori să prevină dispariţai speciei printr-o decimare controlată. Adică să stopeze, sau măcar să amâne, dispariţia totală a speciei, care ar fi un fenomen natural, printr-un artificiu.

Mircea Chelaru
”Într-un fel sau altul, trebuie să izbucnească o pandemie prin care să fie nimicită 90% din populaţia lumii. Există declaraţii şi studii pe această temă, adică cei implicaţi s-au demascat deja”, este de părere generalul Mircea Chelaru.
Generalul Mircea Chelaru, născut în 1949, este doctor în ştiinţe militare şi a absolvit, pe lângă Şcoala Superioară de Ofiţeri şi Academia Militară din România, Colegiul de Studii Strategice şi Economice de Apărare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate “George C. Marshall” din Germania şi cursuri internaţionale de drept militar. În anul 1990 a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Român de Informaţii. A fost şeful Marelui Stat Major al Armatei în anul 2000. Din anul 2008 este general cu patru stele, în rezervă.

”Suntem la un şoc depărtare de o criză în toată regula”


Generalul Chelaru are o altă explicaţie nuanţată legată de această decimare.
În conformitate cu studiile OPEC, resursele cunoscute de petrol însumează 1.600 de miliarde de barili. Consumul mondial de petrol este acum de aproximtiv 85 de miliarde de barili pe an. În acest ritm, peste 50 de ani omenirea nu va mai avea petrol. Adică dispare civilizaţia hidrocarburilor. Asta nu înseamnă însă doar colapsul producţiei de energie termică şi al motoarelor cu ardere internă, pentru care există deja alternative. Din păcate, o să dispară şi îngrăşămintele chimice, care se obţin din petrol, şi, din această cauză, va scădea cu 50% producţia agricolă a omenirii. “Pentru a preveni foametea, va fi sacrificată o parte a populaţiei. Sună cinic, dar acestea sunt datele problemei. Oricum, trebuie să spun că vor supravieţui doar cei care ştiu să cultive pământul”, a adăugat Mircea Chelaru.
Cu alte cuvinte, decât să murim toţi de foame, mai bine să moară 90%, din timp, printr-o epidemie sau un război, pentru a-i salva pe ceilalţi 10%.
Robert Zoellick
 Reamintim aici declaraţiile recente ale lui Robert Zoellick, preşedintele Băncii Mondiale, leagte de riscul unei crize alimentare generalizate: ”Suntem la doar un şoc depărtare de o criză în toată regula”.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu