vineri, 6 noiembrie 2015

Una din cauzele ieşirii în stradă: managment pirateresc în societatea Ciclop, a Consiliului General al Muncicipiului Bucureşti






Banii voştri sunt ai mei!



După ce şi-a mărit salariul la 12.493 de lei, directoarea le-a cerut muncitorilor să renunţe la salariile lor, pe motiv că nu mai sunt bani!

Service Ciclop este o societate care aparţine Consiliului General Bucureşti. Este foarte posibil ca în viitorul apropiat Primăria să se trezească cu muncitorii acestei societăţi la poartă, cu mare scandal. De ce?...
Cu în luna aprilie directorul tehnic al societăţii a chemat muncitorii, pe rând, să le spună că trebuie să-şi ia concedii fără plată, la cererea lor (!), pentru că nu mai sunt bani, iar societatea nu mai poate supravieţui dacă ei nu se sacrifică. Salariile medii din unitate, pentru muncitori, cei care realizează veniturile efective, sunt de 1.550 de lei. Sigur că situaţie este de plâns dar şi de râs - sau măcar de zâmbit,... în luna martie, directorul general, şeful TSD sectorul 6, şi-a mărit salariul de la 11.122 la 12.493 de lei.
De asemenea, membrii Consiliului de Administraţie şi-au rotunjit veniturile de la 1.350 de lei la 2.050 de lei pe şedinţă.

De asemenea, statele de plată sunt pline de posturi inventat pe salarii de 5.000 - 6.000 de lei. Ce viaţă!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu