duminică, 27 martie 2011

Regelui Mihai i s-a cerut testul de paternitate în instanţă. Cel ce susţine că îi este fiu

Dieter Stanzeleit

A fost scut viu pentru Hitler


În august 1944, Hitler a luat prizonieri doi cetăţeni din România, o femeie şi copilul acesteia. I-a dus la cartierul său general pentru a face din ei scut uman împotriva bombardamentului aliat. A reuşit: englezii şi americanii au evitat cartierul general al furerului. Recent, acel copil, care este acum cetăţean german, l-a chemat în instanţă pe regele Mihai pentru testul paternităţii... ”Este, de fapt, tatăl meu”.



Regele Mihai I, citat la judecătoria sectorului 1, trebuia să se prezinte în faţa instanţei la date de 20 aprilie 2011 pentru a da o probă biologică necesară determinarii paternităţii. Aceasta a fost cerută de cetăţeanul german Dieter Stanzeleit care pretinde că este fiul regelui. Stanzeleit se află în posesia mai multor documente din care rezultă o poveste halucinantă.  
În 1937 casa Regală a României a hotărât să unească destinele lui Mihai, pe atunci adolescent, cu o descendentă a Casei Regală a Marii Britanii - adică o căsătorie de convenienţă care urma să asigure României neutralitatea, în caz de război.  A fost aleasă Nerissa Bowes-Lyon, rudă de sânge a actualei regine Elisabeta a Angliei. Nerissa a venit în România, iar căsătioria a vut loc la Sinaia, dar în secret. Prinţul Mihai avea 18 ani, iar prinţesa Nerissa 19 ani. Tot în secret a fost botezat şi copilul care s-a născut din această relaţie, adică Nicolae-Vasile de Alba Iulia. De ce în secret? Hitler invadase deja Austria, în 1938, şi Cehoslovacia, în 1939, fără ca acţiunile lui să nască reacţii concrete din partea Angliei. De frica Germaniei, oficialităţile române au preferat să ţină sub tăcerea această alianţă făcută cu Anglia.

A fost arestat
de trupele SS

Pentru a se păstra discreţia, Nerissa Bowes-Lyon şi fiul ei, Nicolae-Vasile, au stat la reşedinţa regală de la Săvârşin. Dar, cum naziştii nu erau idioţi, la data de 25 august 1944 prinţesa şi fiul ei au fost arestaţi de trupele SS şi duşi în Germania, la cartierul general al lui Hitler, în Wolfsschanze. Prin intermediul lor, Hitler  voia să şantajeze Anglia pentru o pace avantajoasă. Totodată, prin prezenţa celor doi descendenţi ai casei regale britanice în cartierul general german, erau evitate bombardamentele aliaţilor. ”Într-adevăr, pe perioada cât am fost acolo, nu au fost bombardamente”, spune cel ce susţine că este fiul regelui.
La sfârşitul anului 1944, văzând că orice încercare de înduplecare a englezilor a eşuat, Hitler a dat ordin ca Nerissa să sfie executată. În 1945, Nicolae-Vasile a fost dat în grija unei familii germane şi a primit numele de Dieter Stanzeleit.
Acesta a studiat muzica, a devenit un mare violonost, dar nu a uitat niciodată cine este de fapt. În 1990 a început să caute documentele care să-i ateste descendenţa. ”La un moment dat l-am contacta pe regele Mihai şi am avut o conversaţie civilizată, dar a refuzat să recunoască faptul că sunt fiul său. De aceea am strâns documentele doveditoare şi m-am adresat instanţei, care a aprobat cererea mea de stabilire a paternităţii”, ne-a spus dieter Stanzeleit.
Dacă testul ADN  va confirma ceea ce spun documentele, atunci Dieter Stenzeleit îşi va lua înapoi numele princiar de Nicolae-Vasile de Alba Iulia şi va fi urmaşul oficial al regelui Mihai, cu tot ce decurge de aici.


Regele va răspunde
şi unui interogatoriu

”La interogatoriu, tatăl meu va fi întrebat dacă s-a căsătorit la date de 7.09.1939 cu Nerissa Jane Irene Bowes Lyon, dacă li s-a născut un fiu pe nume Nicolae-Vasile, dacă soţia şi fiul i-au fost răpiţi de trupele SS şi dacă îi este cunoscută soarta lor ulterioară. Apoi i se vor lua probe pentru testul ADN”, a spus Dieter Stenzeleit.

”Averea care îmi va reveni
aparţine poporului român„



”În cazul în care voi fi recunoscut legal, averea care îmi va reveni ca şi urmaş trebuie să aparţină, după opinia mea fermă, poporului român. În acest sens voi folosi toată averea pentru înfiinţarea unei fundaţii în favoarea poporului român în scopuri culturale, sociale şi educative”, a declarat Dieter Stanzeleit. Între timp, Regeme Mihai a refuzat să de testul de paternitate, iar Stanzeleit a făcut plângere penală în Germania.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu