joi, 8 decembrie 2011

La Institutul de Oncologie din Bucureşti a reuşit un experiment ieşit din comun


”Am vindecat cancerul de la
distanţă, prin fire de păr!”
  

Premieră mondială: trei animale de laborator au fost vindecate de cancer, prin terapie cu radiaţie electromagnetică, de la distanţă. Este vorba de trei şobolani cu tumoră canceroasă, cărora li s-a tăia păr din blană. Părul a fost ”bombardat„ cu radiaţie de o anumită frecvenţă, iar şobololanii, ţinuţi într-o încăpere separată, s-au vindecat.
Teodor Săndulescu a realizat experimentul la acest aparat




Acest lucru s-a întâmplat în Institutul de Oncologie din Bucureşti. În primul rând, evenimentul în sine este excepţional, adică au avut loc vindecări de cancer pe loturi experimentale de animale.
Dar acest studiu, unicat mondial, care a început la Institutul Oncologic ”Al. Trestioreanu” din Bucureşti, este ieşit din tiparele cercetării ştiinţifice cunoscute şi pentru că ea constă în tratarea cancerului prin radioterapie... de la distanţă. Pare de domeniul magiei, dar e o reuşită excepţională, palpabilă, care se înscrie în sfera cercetării fundamentale din ţara noastră, destul de rarefiată în ultimul timp.

Acestea sunt eprubetele cu firele de păr
În fine, cum s-a petrect experimentul? Cinci şobolani au fost injectaţi subcutanat, în zona spatelui, cu celule canceroase. După ce s-au îmbolnăvit, adicå li s-au format tumori, li s-a tăiat câte un smoc de păr din blană. Fiecare smoc a fost supus, într-o incintă specială situată la o distanţă apreciabilă de locul unde sunt ţinuţi şobolanii, unui flux de radiaţii electromagnetice cu o anumită lungime de undă.
Dacă în toate celelalte experimente de vindecare a cancerului pe şobolani, animalele mor în maximum 80 de zile, prin această metodă trei din cei cinci şobolani au surpavieţuit doi ani şi jumătate – pentru că s-au vindecat. Memţionăm că durata medie de viaţă a şobolanilor este de doi ani.
Aici a avut şobolanul tumora canceroasă


Pe timpul experimentelor şobolanii au stat într-o încăpere specială destinată animalelor de laborator
”Pe scurt, la baza experimentului a stat ideea că părul şi unghiile menţin legătura cu câmpul biologic al subiectului  de la  care au fost tăiate, chiar dacă sunt duse la mare distanţă de corpul de origine. Toată lumea a spus că acest lucru nu se poate. Ba, iată că se poate! Acum ştim că un organism bolnav începe să emită pe mai multe frecvenţe deodată. După ce organismul se vindecă,  începe să rezoneze doar pe câteva lungimi de undă – aceasta este starea de normalitate. Noi am supus firele de păr unui flux de radiaţie electromagnetică de o anumtiă lungime de undă, părul <s-a  vindecat> şi în acelaşi timp a vindecat şi organismul de pe care l-am tăiat, adică de pe şobolani, în cazul nostru. Ştiu că sună bizar, dar avem deja rezultate excepţionale. Mulţumesc colectivului care m-a sprijinit, prof. dr. Rodica Anghel, dr. ing. Gheorghe Sajin, dr. Valentina Negoiţă şi dr. Sabin Cincă”, ne-a spus fizicianul Teodor Sandulescu, cercetător principal la Institutul Oncologic, omul care se ocupă de experimentul vindecării cancerului de la distanţă.
S-au vindecat de cancer subiecţii  2,3 şi 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu